Rij-instructeur

Rijinstructeur Jan Wouts Jan Wouts maakte als technicus buitendienst vele kilometers. Daarnaast verdiepte hij zich als lid van de reserve-politie in de wegenverkeerswetgeving. De combinatie van die twee bracht hem er toe de cursus rijinstructeur te gaan volgen.

Autorijschool A7

In 1989 heeft Jan Autorijschool A7 opgericht. De eerste jaren gaf hij les bij een rijschool in Warmenhuizen, maar sinds 1995 geeft hij alleen nog maar les aan leerlingen uit de Wieringermeer en omliggende gemeenten. Het geven van autorijles deed hij naast zijn andere werk, service-technicus in de buitendienst bij een firma voor laboratoriumapparatuur. Maar sinds 1 november 2000 is Jan full-time met de autorijschool verder gegaan.

Rijopleiding In Stappen

Rijopleiding in stappen Jan Wouts houdt zich ook goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het autorijden. Is Ris-instructeur. Kan daarom de Rijopleiding In Stappen verzorgen. Via een gestructureerde manier van lesgeven en gebruik makend van een RIS boek en instructiekaart doorloopt de leerling in 46 scripts (handelingen) onderverdeeld in 4 modules de rijopleiding. Iedere module wordt dan afgesloten met een toets, waarbij dan de laatste toets het examen is. Ook geeft hij les in 'Het Nieuwe Rijden'. Je leert steeds veiliger, vlotter, comfortabeler en energiebewuster autorijden, gebruikmakend van moderne autotechnieken.

Lees meer over RIS